TOIMITUSEHDOT

 

Kontiolahden Jäähdytetyn Ladun kausikorttikampanjan toimitusehdot.

 

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Kontiolahden Jäähdytetyn ladun kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) toimitusehdot. Osapuolina Joensuun Seudun Jäähdytetty Latu Oy (myöhemmin Jäähdytetty Latu) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

 

Jäähdytetty Latu järjestää kausikorttikampanjan. Kampanjassa myydään henkilökohtaisia kausikortteja Kontiolahden Jäähdytetyn Ladun ensilumenladulle syyskaudelle 2018. Kausikortin hinnat kampanjassa ovat seuraavat:
- Aikuiset 199,00 €
- ALE-kausikortti 165,00 € (alennuskategoriat/eläkeläiset, opiskelijat ja 12-17-vuotiaat)

- Lasten kausikortti 65,00 € (11-vuotiaat ja nuoremmat)

Asiakkaan ilmoittautuessa Kontiolahden Jäähdytetyn Ladun kausikorttikampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia toimitusehtoja.

 

1. Kampanjaan ilmoittautuminen. Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan Jäähdytetyn Ladun varausjärjestelmään ollakseen oikeutettu kampanjahintaiseen kausikorttiin. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan toimitusehtoja.

Linkki varausjärjestelmään löytyy kampanjan pääsivulta.

2. Kampanja-aika. Kampanja alkaa 1.7.2018. Kampanjaan ilmoittautuminen (asiakkaiden) päättyy perjantaina 5.10.2018. Jäähdytetyllä Ladulla on oikeus muuttaa kampanja-aikaa niin halutessaan.

 

3. Tilaajan velvoitteet. Tekemällä tilauksen tilausjärjestelmään asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 199,00 € / 165,00 € / 65,00 €.

4. Kausikorttien teko. Jäähdytetty Latu vastaa kausikorttien teosta. Kausikortit ovat kuvallisia ja asiakas sitoutuu toimittamaan kasvokuvansa Jäähdytetylle Ladulle.

5. Kausikortin maksaminen. Asiakas saa määritellä maksutavan tilauslomakkeessa. Jäähdytetty Latu laskuttaa/ottaa vastaan maksun halutulla tavalla.

 

Kausikortti tulee maksaa eräpäivään mennessä (5.10.2018). Myöhässä olevasta maksusta peritään kuluttajasuojan mukainen myöhästymiskorko. Mikäli asiakas ei suorita maksua toisen maksuhuomautuksen jälkeen, on Jäähdytetyllä Ladulla oikeus laittaa maksu perintään.

 

Kausikortin voit maksaa halutessasi kahdessa erässä. Ensimmäinen erä menee maksuun tilauksen yhteydessä ja toinen erä on maksettava perjantaihin 5.10.2018 mennessä.

 

Maksuerät ovat seuraavat:

Kausikorttikategoria
1. erä
2. erä
Aikuinen
100 €
99 €
ALE-kausikortti (eläkeläiset, opiskelijat, 12-17-vuotiaat)
85 €
80 €
Lasten kausikortti (11v ja nuoremmat)
35 €
30 €

 

 

6. Hyväksytyt maksuvälineet. Kausikorttikampanjassa kausikortin voi maksaa laskulla, käteisellä tai pankki-/luottokortilla.

 

Hyväksyttyinä maksuvälineinä ovat myös seuraavat liikunta- ja kulttuurisetelit: Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum-kortti ja mobiili, Tyky- setelit ja Tyky Online, ePassi, Eazybreak, Ticket Mind&Body ® sekä Luottokunnan virikeseteli® / kortti.

 

Mikäli asiakas maksaa kausikortin Liikunta- tai kulttuuriseteleillä tulee asiakkaan suorittaa maksu Jäähdytetyn Ladun myyntipisteellä tai toimittaa kuitti maksusta Jäähdytetylle Ladulle 5.10.2018 mennessä.

 

7. Kausikortin voimassaoloaika. Kausikortti on voimassa ensilumenkauden 2018 siitä alkaen, kun kausikortti on kokonaan maksettu. Ensilumenkausi alkaa 12.10.2018

Kausikortti oikeuttaa käyttämään olemassa olevia ensilumenlatuja Kontiolahden Jäähdytetyllä Ladulla.

8. Muut noudatettavat toimitusehdot. Kausikortin suhteen noudatetaan myös Suomen hiihtokeskusyhdistyksen ja kuluttaja-asiamiehen välillä hyväksyttyjä hiihtokeskuspalveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot on päivitetty 8.12.2009.